Ontdek de

bijzondere

troeven van

BlueBelle

Wonen met een bijzonder uitzicht

De voet van de Willekensberg zorgt onmiddellijk voor een apart gevoel. BlueBelle speelt met niveaus en verrijst trapsgewijs met grote terugspringende terrassen op de groene helling. Elk zicht naar de bosrand, het Kasteelpark, de tuin of het centrum zorgt voor de juiste beleving. Geniet van een groot terras met uw favoriete oriëntatie.

 

 

Uniek in ruimte

BlueBelle betekent “residentieel” wonen,  waarbij elke ruimte het functionele overstijgt. Ieder appartement in BlueBelle beantwoordt aan de Glaudis eisen. Hier sluiten we geen compromissen en zoeken naar een ideale benutting en  beleving van licht en ruimte.

Ruime terrassen en tuinen

De zeer ruime terrassen zijn verdeeld met zichten naar het Park van Kasteel ‘t Hamel,  de Bosrand en de rustige achtertuin. Ingenieus inpandig, een beetje uitpandig of een combinatie van beide, rekening houdend met de privacy en het comfort van iedere bewoner. De helling van het terrein zorgt op het gelijkvloers  voor de unieke combinatie van een overhangend terras 'en' tuin.

We bieden meer

Wonen is elke dag genieten van uw thuis. Daarom besteden we aandacht aan kwalitatieve materialen voor de buiten- en binnenafwerking. We denken praktisch na over uw woonbeleving. Dit zorgt in ieder appartement voor meer comfort, ruimte en gemak. We bieden gewoon meer, met oog voor detail. Over alles is net iets meer nagedacht, uw badkamer, de keuken, vloerbekleding binnen en buiten, warme en kwaliteitsvolle gemeenschappelijke ruimtes, de tuinen, …

Energiezuinig

De appartementen zijn niet alleen modern en eigentijds, maar ook laag-energie. Muren, ramen, vloeren, installaties, hernieuwbare energie, ... Alles draagt bij tot een aanzienlijke besparing in de energiekosten. Zowel het E-peil als het K-peil van de appartementen zal daarom lager liggen dan de voorgeschreven normen. Glaudis speelde al met succes een pioniersrol bij de individuele installatie van zonnepanelen per appartement. Ook BlueBelle geniet van deze expertise in hernieuwbare energie.

 

Wonen in het groen

BlueBelle bezet slechts 25% van het privéterrein. Dit zorgt voor een brede groene rand rond het gebouw opgebouwd uit een voortuin (met bezoekersparking), privé-tuinen en een natuurlijke achtertuin waar de oude treurwilg de aandacht trekt. De Rhododendrons blijven een belangrijke rol spelen op het terrein en vormen ook de natuurlijke afbakening van het terrein aan de Westzijde waar een wandelpad de Meerlestraat met het Woonzorgcentrum verbindt.

In de watten

We willen niets aan het toeval overlaten. Heeft u bijzondere eisen waaraan uw appartement moet voldoen inzake toegankelijkheid, gebruiksgemak of andere bijzondere installaties dan denken we graag mee. Extra hulp nodig bij de inrichting van uw appartement? Onze interieurarchitect staat klaar voor bijkomende hulp en advies.

Toegang & parkeren

Alle appartementen beschikken over minstens één ondergrondse parkeerplaats en een berging (op niveau -1 en gelijkvloers). De brede campus trap maakt de verbinding met de straat, de parking en de ingangen van de 2 traphallen. Een extra inkom wordt voorzien aan de voorgevel, zodat ook minder mobiele bezoekers direct de liften kunnen bereiken. Via de centrale oprit bereikt men de parkeerplaatsen op niveau -1 en de gemeenschappelijke fietsenberging.